Ергономични матраци „Лавандулова градина”

Сподели

Когато искате да релаксирате след тежък и напрегнат работен ден, най-доброто, което може да направите е да се отпуснете в някой от висококачествените матраци, които се предлагат на пазара. Един такъв вид матраци са ергономичните матраци, наречени „лавандулова градина”. Вдъхновени от релаксиращите свойства на лилавата билка, този вид матраци са изработени от мемори пяна и есенция от лавандула. За да е прочистено и отпочинало съзнанието ви, докато спите и зареждате с енергия.

Този вид матраци са специално разработени, за да изпитвате нищо друго, освен комфорт. Той е ортопедичен, освен това е изработен от специална материя с микро капсули.

Вижте също: „Как да изберем матрак?

Именно в тези микро капсули се намира и есенцията от лавандула. Когато легнете на този вид матраци, се получава триене, при което малките капсулки с есенция се пукат и разпръскват своето съкровище, а именно приятния аромат на лавандула. Няма по-бърз начин, по който да заспите, понесени на крилата на съня. Лавандулата ще освежи помещението, без да се натрапва, няма да получите главоболие, за разлика от многото други прекалено силни миризми на етерични масла, а на сутринта ще се събудите, заредени с енергия, отпочинали и готови за нови подвизи.

Благодарение на вградените в него фибри „Quallofil Allerban”, невероятният и ароматен матрак, „лавандулова градина” притежава уникални и все по-търсени свойства, които го правят здравословен и се избягват по този начин различните хронични заболявания. Става въпрос за избягването завъждането и размножаването на акари, бактерии и различни гъбички във вътрешността на матрака. Средно, височината на матрака с лавандулов екстракт, е 26 см. Фирмите производители, предлагат този модел матраци в няколко изпълнения, под различни размери и цени.

Виж още

И още