Как да изберем парфюм за есента

Сподели

Ако искате да изберете най-добрия дамски парфюм за есента, предлагаме на вашето внимание цял списък от очарователни и просто луксозни модели. Можете да ги разгледате на parfium.bg и да изберете наистина уникални аромати като Black Opium, който ще ви очарова напълно. Има такива, които създават чувствен облак от усещанията на събрано поле или ароматна жълта зеленина. В крайна сметка есенните дни са не само дъжд, но и неговите ярки, прозрачни капки. С тяхна помощ е лесно да се появите в целия си блясък в най-облачната вечер. Това е набор от различни, изненадващо затоплящи и очарователни мелодии, които всяко момиче трябва да опита.

Какъв трябва да е най-добрият парфюм за есента за жени

Топло греяно вино, последният плод и уюта на камината – това трябва да ви дойде наум, когато споменем увяхващата природа. В крайна сметка не е необходимо да позволявате на мъката и тъгата да ви завладеят, можете да намерите капки слънчева топлина дори там, където не се виждат.

Обикновено есенните дамски парфюми са аромати, в които се чува сладост, стипчивост и има въздушен шлейф. Това са плътни и наситени миризми с лека горчивина или гореща нотка. Малко черен пипер за сгряване в първите студени дни, касис, за да ви напомня за дома и горещия чай. Предлагаме ви да разгледаме най-съблазнителните модели сред всички представени в каталога.

Есен: дъжд, киша и затоплящ парфюм

Есента рядко ни радва със слънчеви дни – искаме да се затоплим, бързо да „оцелеем“ от кишата и студен дъждец. Парфюмът, разбира се, няма да може да промени законите на природата, но е напълно възможно да се подобри настроението и да затопли ако не друго, то душата ни.

Освежаващите парфюми могат да бъдат оставени до следващото лято, тъй като други, по-тежки, ще са подходящи сега. За есента са идеални дървесни, кехлибарени, шипрови аромати. Пачули, здравец, ванилия, шоколад, лилия, канела, мандарина, кафе, кардамон – потърсете тези нотки в „есенните“ спиртни напитки. Каквато и посока на аромата да изберете, парфюмът трябва да носи добро настроение, а не да ни вкарва в есенния блус.

Не само през пролетта, можете да експериментирате с избора на тоалетна вода. И през есента имате страхотна причина да го направите – например Хелоуин. Разгледайте по-отблизо нишовите марки, които предлагат парфюми с ограничено издание точно навреме за този празник. Ароматът на тиква, зомбита, пръст, мухъл – интригуващ, нали? Да, много странни миризми и не всеки ще и хареса – но определено ще са подходящи на тематично парти.

Основното условие при парфюмите е те да се харесват на собственика си. Едва тогава – да съвпадат с облеклото и естеството на срещата. Ето няколко съвета как да изберете правилния измежду многото нюанси, които ще изглеждат перфектно в светлината на есента:

  • тревисти акорди, бергамот и ветивер създават специална атмосфера;
  • алкохолни напитки в състава – всичко, което съдържа ром или уиски, ще се превърне в специален любим аромат;
  • прясно изпечена кифличка с аромат на ванилия са необичайна, но често вкусна комбинация, особено когато се комбинират с кафе.

Разгледахме само най-популярните есенни парфюми за жени. Но това не са всички миризми, които може да ви харесат извън сезона. Има разнообразие от марки, топли, пикантни, пенливи – за всеки вкус. Ако имате въпроси, нашите консултанти ще се радват да отговорят на тях.

Виж още

И още