Първите $100!

Сподели

Когато за първи път се започва с онлайн дейност, първите $ 100 са били винаги най-трудните, а останалите са просто следствие от това, което сме изградили първоначално за тези $100. Както се казва, може да се изкарат поне за стимул, който да е двигател за следващите.

Повечето хора няма да ви кажат това.

Ще чуете всички да ви обясняват за това как можете да печелите пари на автопилот, с щракването на един пръст. Как трябва да си закупите някаква програма или продукт и така ще започнете да правите десетки хиляди долара през първата седмица, докато спите. Това реално не работи по този начин и много хора от този вид бизнес ще подкрепят това мнение – никой не е започнал така.

В някои отношения да се изгради онлайн бизнес е почти същото като офлайн бизнес. Има си разлики, но бизнеса си е бизнес. Изисква се труд и старание, за да се изградят и двете, и тук разликите горе-доло свършват. Поне за сега и за това, към което ще си насочим вниманието.

Не можете просто да си се размотавате и да вегетирате, и в същото време да потекат парите. Въпреки това, ако изградите онлайн бизнеса си върху твърда основа, той ще създаде доход и свободата на Вашите мечти – това вече изглежда eдна идея по-реално, нали?

Бизнес в интернет

Първото нещо, от което се нуждаете, е да се образовате как да изградите бизнес в интернет. Освен изискването от упорит труд и старание, другото е нещо, което ще дойде с началната работа – проучвания, изграждане и малка доза късмет. Ще е необходимо да бъдете отворени към нови и нови неща и способни да приложите наученето.

А именно практиката и теорията ще са две основни единици от успеха Ви онлайн.

Намерете наставник или някой, който да следвате като примерр който наистина хващата идеята за този вид бизнес и духа, който цари при новото ви „приключение“. Опирайте се на това, което вече е изпробвано.Ще трябва да инвестирате малко и в обучение, въпреки че можете да получите някоя добра и безплатна информация онлайн, но ще са ви нужни някакви леки насоки от хора насочвали не един човек в дадета сфера. Например, ако искате да промотирате със SEO, то на Вас ви трябва освен основното, така и информация по въпроса за SEO. Общо взето схванахте идеята – няма да стане без инвестирате малко пари, време и труд.

Ще имате нужда от блог или сайт, който ще бъде изграден от дома Ви и ще се подвизава в интернет – мястото, където потребителите и клиентите Ви ще могат да посетят, за да научат нещо, да видят нещо интересно или просто да се позабавляват. Идеята тук е Вие да имате това, което да ги кара да посещават сайта Ви редовно. На никой не му е нужно „още един“ сайт в интернет пространството. Може да Ви отнеме време да научите как да създадате свой собствен блог или сайт, но трудностите, които срещате ще са един безценен урок за Вас – от една страна научавате много нови неща, от друга изграждате себе си.

Също така ще трябва да се научите как да изградите имейл списъци на потенциални клиенти, които нямат нищо против да ги маркитирате, как да правите артикъл, социал. и аффилиейт маркетинга, както и много други. Звучи много работа, нали? Така е, но можете да го направите. Вярвайте в това. Това е може би най важното при започването – да си повярвате.

За да започнете онлайн, не е нужно да се търсите учител, който да Ви учи как се правят милиони долари, а просто някой, който да Ви научи как да направите първите си $ 100 долара. За да направите $ 1000 долара просто трябва да продължавате да правите това, което сте правили и за първитe, просто се засилвате малко по малко. Продължавайте да се учите, прилагайте и повтаряйте и Вие ще започнете да печелите пари онлайн, преди да се усетите. Въпрос на търпение, упоритост и знания. Само отказалите се от това не са успяли.

Бързи връзки

Виж още

И още