Защо възраждането на „Модерното семейство“ не изглежда правилно, обяснява София Вергара

Сподели

Резюме

  • София Вергара смята, че е твърде рано да се съживи “ Модерно семейство“, тъй като им трябва повече време.
  • Съавторът на “ Модерно семейство“ Стив Левитан също смята, че сериалът е имал своето време и не иска да се връща към него.
  • Обсъждаше се спиноф, посветен на Мич и Кам, но вече не се работи по него.

София Вергара, която играеше Глория в Modern Family, откровено обсъжда чувствата си относно възраждането на сериала. Създаден от Стив Левитан и сценариста Кристофър Лойд, сериалът има премиера по ABC през 2009 г. и продължава 11 сезона. В актьорския състав влизаха Ед О’Нийл, Джули Боуен, Тай Бърел, Джеси Тайлър Фъргюсън, Ерик Стоунстрийт, Сара Хайланд, Ариел Уинтър, Нолан Гулд и Рико Родригес, много от които се срещнаха извън екрана след края на “ Модерно семейство през април 2020 г.

В неотдавнашен епизод на The Tonight Show за да промотира предстоящия си сериал на Netflix “ Гризелда“, Вергара засегна и темата за възраждането на “ Модерно семейство“.

Вергара заяви, че според нея е твърде рано да се връща сериалът, като посочи как е приключил преди по-малко от пет години. Четирикратно номинираната за „Еми“ се пошегува и с колегата си О’Нийл, който играеше съпруга на Глория – Джей, като каза:

„Не, минаха само четири години. Не знам, но не ми се струва правилно. Струва ми се, че имаме нужда от още малко време. Е, не разполагаме с много време, защото Ед [О’Нийл] е стар“.

Рестарт на „Модерно семейство“ е малко вероятен (но имаше опит за спиноф)

Левитан откровено засегна възможността за връщане на “ Модерно семейство“ , докато обсъждаше краткотрайната си комедия “ Рестарт“ на Hulu. Създателят на сериала подчерта, че е благодарен за опита, но посочи, че хитът на ABC е имал своето време. В това отношение Левитан се изказа подобно на Вергара, като подчерта нежеланието си да се върне към историята. Той заяви, че е доволен от начина, по който се е развил сериалът.

Още през юни 2020 г. президентът на ABC Entertainment разкри, че е бил обсъждан спиноф на “ Модерно семейство „. Той щеше да се съсредоточи върху Мич (Фъргюсън) и Кам (Стоунстрийт), вдъхновен от идеята на Левитан. Проектът забуксува и в последната актуализация вече не се движи напред. Въпреки това през юни 2022 г. Фъргюсън потвърди, че съществуват сценарии за спиноф на Кам и Мич.

Защо „Модерно семейство“ беше отменено след 11-и сезон?
След повече от десетилетие на успех култовият ситком на ABC „Модерно семейство“ приключи с 11-ия сезон, но имаше основателна причина.

Поне за момента изглежда, че Modern Family не е основен приоритет за актьорите, екипа и ръководството на мрежата. Както посочват и Вергара, и Левитан, има какво да се каже за това да се остави сериалът такъв, какъвто е, а не да се бърза да се пресъздава от някакво чувство на носталгия. Това е особено вярно, като се има предвид, че много от рестартите, римейковете и съживяванията са склонни да пропуснат това, което е направило оригинала толкова специален.

Модерно семейство е на разположение за излъчване в Hulu и Peacock.

Модерно семейство

Модерно семейство е комедиен сериал, който проследява неконвенционалното семейство Притчет-Дънфи-Тъкър, което предефинира какво е семейство в съвременната епоха. Разделени на подсемейства, трите различни групи разтърсват ядрената формула с празните гнезда, осиновените деца, неутралността на половете и др., докато се опитват да се справят с различните капани и комедийни премеждия на своята дисфункционална, но сърдечна семейна динамика.

Дата на издаване
23 септември 2009 г.
Актьорски състав
Ед О’Нийл , София Вергара , Джули Боуен , Тай Бърел , Джеси Тайлър Фъргюсън , Ерик Стоунстрийт , Сара Хайланд , Ариел Уинтър , Нолан Гулд , Рико Родригес
Сезони
11
Сценаристи
Christopher Lloyd , Steven Levitan
Стрийминг услуга(и) Hulu
Шоурънър
Christopher Lloyd , Steven Levitan

Виж още

И още