Впечатляващите нови предложения от Acer

Сподели

Безмилостна е борбата и конкуренцията между фирмите предлагащи IT техника. Потреблението наистина е достигнало своя пик и това, че наистина продължават да се купуват лаптопи е причина компаниите да бълват производство на такива. Не само по отношение на ниски цени, но и при предлагане са супер модели, които да са космическо издържани като технически показатели представят водещите брандове. Няма ограничения в това какво може да предложи една марка, важно е да превъзхожда останалите, а друг е въпроса, че хора дават по над 7 хиляди долара за такива технологични модели. На https://plasico.bg/лаптопи-acer вижте най-новото от Ейсър и се убедете в това, че марката успешно успява да си преправи път сред най-добрите в бранша.

Новините и представянията на геймърския извит лаптоп с марка Acer предизвикват истински интерес сред любителите на игрите. Това да можете да въртите дори най-тежките такива и да се наслаждавате на светлинните и звукови ефекти е наистина неописуемо и единствено запалените геймъри биха оценили качествата на този лаптоп. Резолюцията на екрана 2560 x 1080 позволява изображение, което ще ви направи част от случващото се на него. Изумително и изключително като ефект изображение, което прави устройството едно технологично съвършенство. Новият модел Acer е предназначен за хората със специални изисквания. Освен това, обаче, за да си го позволите ще трябва да се изръсите не малко пари, но пък само при мисълта какво удоволствие Ви очаква инвестицията напълно си заслужава. Изключително мощната система и седем ядрен процесор го правен професионален и изключително прецизен не само за игри, но и за работа. Все още геймърския лаптоп не е пуснат в продажба, но интересът към него е огромен и Ейсър предвиждат висок ръст на продажбите.

Все по-мащабното развитие на сектора прави конкуренцията много голяма, затова за да е гъвкав на пазара бранда Acer се стреми винаги да е сред най-добрите и да успее да привлече вниманието на всеки потенциален клиент. И ако до сега говорихме за супер геймърския модел, то ще обърнем другата страна на монетата и ще представим една линия, която е актуална сред бизнес средите и деловите хора. В стремежа си да се изработи супер тънко и леко устройство Ейсър подготвя серията Swift. Няма да повярвате, но дебелината на корпуса на този уникален лаптоп няма 10 мм.

Не си мислете обаче, че производителя е спестил от процесор и други екстри. Нищо подобно – моделите се предлагат Intel Core i5 и Intel Core i7, което ги прави супер мощни на фона на теглото от 1,100 кг.

Виж още

И още